Jeg er

Peter Panik

11018877_10153041963034854_2420170158467

Jeg er en naivistisk kunstner der gerne maler i stærke skrigende farver med et barnligt præg, måske fordi jeg aldrig selv er blevet helt voksen.

Jeg har svinget penslen og mine skøre ideer siden 2006 og har haft udstillinger i både butikker, skoler, gallerier, på en kaserne og hos kunstforeninger, jeg har fået trykt et af mine malerier på postkort, et af mine malerier er brugt i en bog og jeg har også udstillet en enkelt gang i udlandet i et galleri i Wien.

Jeg maler også gerne i levende live foran en masse mennesker og en af mine store hjertesager er at støtte godgørende formål, hvor jeg ved der bliver gjort en forskel.

Har de sidste 3 år støttet kræftens bekæmpelse (lokalforeningen) og her d. 2-3 August, skal jeg male life til Nakskov sommerfestival, hvor musikken og kunsten er i højsædet.

 

Jeg gør meget ud af og ikke være som andre kunstnere, for mig er humor og budskaber i højsædet. Ikke alt kan ses med det blotte øje og mange af mine værker skal man bruge tid på og nærstuderer ned i detaljerne.

 

At sprede stærke farver, glæde, opmærksomhed og budskaber, er for mig, en af de vigtigste bestanddele i skabelse af min kunst af glæden og energien ved at male.

 

At male og at være kreativ, er min måde og føle mig i live på, i mit atalier bliver jeg ”høj” og stresser af når jeg maler.